Tävlingen 2021

Tävlingen

Fredagen den 18 juni 2021 kl 12.30 går kanonstarten för AjaBaja Golfen på Sparren Golfklubb. Vi hälsar spelare och företag hjärtligt välkomna till denna dag då vi tillsammans samlar in pengar till AjaBajaCancer. Efter den 1 juni kommer vi bestämma om det blir kanonstart eller om vi måste ändra till löpande start utifrån gällande restriktioner med anledning av Covid -19.

 

Det kommer spelas 4-manna scramble med tävlingar i tävlingen längs banan. I år kommer det för första gången finnas en separat damklass. Det krävs minst 5 anmälda lag, annars spelas AjaBajaGolfen i en klass. Det utlovas ett sagolikt prisbord. 

 

På plats kan ni möta våra ambassadörer Jesper Bratt, Linus Ullmark, Joakim Thelin och Wille Schauman tillsammans med andra kända profiler. Under dagen kommer DJ Mats Ulander att spela.

 

Det finns möjlighet att köpa lunch innan tävlingen och middag kommer serveras i samband med prisutdelningen.


Spelare deltar på eget ansvar och om situationen kräver det kommer vi göra om upplägget för tävlingen. Vi ber alla deltagare att ta del av Svenska golfförbundets allmänna information angående tävlingar under rådande Corona situation. Läs här

Kontakter


Frågor

  • Avseende tävlingen kontakta tävlingsledaren Peter Tedenbäck, 070-6584026.

  • Avseende aktiviteter/sponsorer kontakta tävlingssamordnarna Katties Brunberg, 073- 8091367 eller Ewa Pauli, 073-9642190 eller mail ajabajagolfen@ajabajacancer.se från AjaBajaCancer.

 


Pris: 700 kr per spelare inklusive mat. Allt överskott går oavkortat till AjaBajaCancer.


Saknar du ett lag eller är för få spelare?

Maila ajabajagolfen@ajabajacancer.se så kanske vi kan hjälpa till.


Vill ni som företag vara med och stötta AjaBajaCancer?

Det kostar 6000 kr att vara hålvärd. I det ingår, förutom startavgifter och mat för ett lag, möjlighet att promota ert företag (hålvärd). Er företagslogga kommer att synas i AjaBajaCancers sociala medier före och efter tävlingen samt på material under tävlingen. Läs mer under partners


Anmälan

Tävlingen är fulltecknad men maila ajabajagolfen@ajabajacancer.se om du vill sätta upp dig på reservlistan. Startlista publiceras den 16 juni kl 14.35.


Incheckning

Kanonstart kl 12.30. Incheckning 1 timme innan. 


Golfvagn och golfbil

Ta med egen vagn då vi endast har ca 40 vagnar. 

Golfbil måste förbokas. Det finns ett begränsat antal så de mest behövande tilldelas en bil först. Golfbil kostar 500 kr (350 kr vid uppvisande av läkarintyg).  Maila Ajabajagolfen@ajabajacancer.se för bokning.