Tävlingen 2021

Tävlingen 2021

Fredagen den 18 juni genomfördes den tredje AjaBaja Golfen med 172 spelare på fantastiska Sparren Golfklubb som upplät sin bana till oss den här dagen. För första gången hade vi även en separat damklass med 13 lag. Vi hade en otrolig dag tillsammans med alla spelare, våra ambassadörer Linus Ullmark, Joakim Thelin, Wille Schauman, Sandra Örtevall samt av Jenny Hagman, Lukas Sandelin och Jesper Frödén. Alla funktionärer, tävlingsledaren Peter Tedenbäck och representanter från våra partners. Under hela dagen spelade DJ Mats Ulander skön musik som spred glädje och plockade fram många danssteg hos alla. Se bilder från dagen.

 

Vinnarna av AjaBaja Golfen 2021 var Team Ajko och Team Sallabam- Grattis till båda lagen! Se hela resultatlistan

 

Efter tävlingen serverade Sparren Golfrestaurang en god grillmiddag med råvaror som ICA Supermarket Rimbo skänkt. Under middagen hölls prisceremonin med fantastiska priser som var skänkta av företag. Den här tävlingen fick alla lagen priser.

 

Audi Danderyd lånade ut en bil till AjaBajaCancer under tävlingen och hade även en tävling där alla kunde köpa ett tävlingsformulär för att vinna en hyrbil under en helg. Många gissade rätt att det finns 8 elektriska Audi bilar. Basti Stattin drog lotten och vinnare blev  Philip Brunberg. Pengarna som kom in genom köp av tävlingsformulär gick till AjaBajaCancer.

 

AjaBaja Golfen inbringade fantastiska 220 000 kr till AjaBajaCancers arbete med att underlätta vardagen för familjer som drabbats av cancer. Det går fortfarande att öka på denna summa genom att swisha till 900 7592 och märka med AjaBaja Golfen. AjaBajaCancers verksamhet är kontrollerad av Svensk Insamlingskontroll och vi och har 90-konto.


Under dagen

Sålde stjärnsäljarna Filippa och Emilia AjaBajaCancer armband för ca 10 000 kr.


Om du vill beställa armband efter tävlingen går det att göra här.

 


Runt banan


Runt om banan genomfördes olika aktiviteter, tävlingar och företag som informerade om sitt arbete.

 

Happy Gilmore var på plats och sålde unika grepp till klubborna och det fanns ett särskilt framtaget grepp för AjaBajaCancer. En del av dagens försäljning skänktes till AjaBajaCancer.

 

Takbox.se hade en tävling vid hål 1 där spelarna skulle slå längsta drive med en marshmallows.

 

AB Karl Hedin hade vid hål 2 en tävling där spelarna skulle gissa på antalet spik i en låda.

 

Vid hål 3 hade spelarna samtal med Mats Thelin och Lasse Bengtsson.

 

The Bucket Pros/ White Label Golf var hålpartners för hål 4 och sålde specialdesignade golfbollar till förmån för AjaBajaCancer, dessa går även att beställa här och en viss del går till AjaBajaCancers arbete.

 

Vid hål 5 kunde spelarna träffa Poolia och få lite energipåfyllnad.

 

Vid hål 6 stod hålpartnern Percys kött och serverade en underbar köttmacka som var väldigt uppskattad av spelarna som passerade hålet. Innan utslag fick spelarna även prata med vår ambassadör Wille Schauman.

 

Vid hål 7 kunde lagen välja att köpa slag av Jenny Hagman och Lukas Sandelin för att både ha en möjlighet att förbättra sitt lags chanser i tävlingen och för att bidra ännu mer till familjerna.

 

Vid hål 8 var Jackson Hole hålpartners och genom förde en tävling där lagen kunde välja vilken de var närmast av fem flaggor som fanns på green.

 

AjaBajaCancer genomförde en puttingtävling vid hål 9.

 

iQ fuel bjöd på dricka vid hål 10 vilket var väldigt uppskattat av alla spelare i värmen. Lagen fick även delta i en fotbollstävling som anordnades av iQ fuel.

 

Vid hål 11 fick alla spelare kasta pil hos hålpartnern Mindler-psykolog online och vann olika priser beroende på vilken ruta som de träffade på piltavlan.

 

Trots det varma vädret under dagen fick alla lag vid hål 13 göra utslag med en regnjacka från hålpartnern Abacus som även sålde regnjackor där en viss del skänktes till AjaBajaCancer.

 

Vid hål 14 fick spelarna bubbel från Spendrups.

 

Vid hål 16 fick spelarna energipåfyllnad av hålpartnern Ahlsell som delade ut godis till spelarna vilket uppskattades av många då det blev en lång och varm dag.

 

Vid hål 17 skulle spelarna uppskatta hur långt de skulle slå och det var två spelare som lyckades slå exakt lika långt som de uppskattat att de skulle göra. Hålsponsorn Ocab delade ut priser till de två som lyckades slå exakt den längd som de hade gissat på. Även vid detta hål fanns det möjlighet att fylla på med energi genom att Nicks skänkt choklad.

 

Vid hål 18 gällde det att hamna så nära snöret som möjligt vilket placerats ut av hålpartnern EWF ECO.

Tack

Ett stort tack till alla er som bidragit innan, under och efter AjaBaja Golfen. Utan er hade inte denna dag kunnat genomföras till förmån för AjaBajaCancers viktiga arbete. Tack alla företag som ställer upp och lånar ut produkter som är förutsättningen för tävlingen.

 

Ett särskilt tack till Peter Tedenbäck som varit fantastisk och Sparren Golfklubb som upplåter sin bana under dagen till oss samt Sparren Golfrestaurang som ordnat mat till alla spelare och funktionärer under dagen. Vi vill även särskilt uppmärksamma Petter Bergström på Studio Ackerfeldt som hjälpt oss med trycksaker för att lyfta fram alla partners och vårt arbete till deltagarna samt Dukadet, Jonas Wahlberg, som lånat ut alla tält, bord, stolar, varit på plats och satt upp samt tagit bort allt efter tävlingen.

 

Utan våra fantastiska funktionärer som arbetade och strålade ikapp med solen hade vi inte kunnat ge alla deltagare denna strålande tävlingsdag på och utanför banan. Vi vill därför lyfta fram Christian, Uffe, Kalle, Åsa, Bianca, Inger, Sören, Tobbe, Mia, Mats, Lasse, Filippa, Emilia, Moa, Katarina, Lou-Ann, Britt, Sandra, Ifa, Wille, Lucas, Jenny och Karin.

 

Fotograferna Helena Stattin och Petter Bergström gjorde ett fantastiskt arbete med att dokumentera denna dag.

 

Vår förhoppning är att många spelare, funktionärer och partners vill delta även nästa år då vårt mål är att genomföra ytterligare en fantastisk tävling till förmån för AjaBajaCancers arbete med att underlätta vardagen för familjer som drabbats av barncancer. Vet ni redan nu att ert företag vill vara med, kontakta oss på ajabajagolfen@ajabajacancer.se.