Övriga tävlingar 2024

Golf 2024

Under 2024 genomfördes AjaBaja Golfen för privatpersoner på Dalsjö GK, Delsjöns GK tillsammans med ICA Focus och ICA Kvantum Munkebäck, Falkenbergs GK tillsammans med ICA Kvantum Falkenberg, Sigtuna GK tillsammans med ICA Maxi Bålsta, Avesta GK tillsammans med ICA Kvantum Avesta. De här tävlingarna genomfördes av Svenska Golfevent till förmån för AjaBajaCancer. 


Förutom de här tävlingarna har AjaBajaCancer haft förmånen att vara förmånstagare på tävlingar som har genomförts av företag, golfklubbar och privatpersoner. Några exempel på de här tävlingarna är Elgiganten Kungsbackas tävling på Vallda Golf och country club, ICA Golfen på Ekerum Resort Öland, Peak Invitional på Bro Hof Slott GC, Rentas tävling på Landskronas GK, Butiktrenders tävling på Sparren GK, ICA Slaget på Nyköpings GK, Maxi Cup på Ronneby GK och Karlshamns GK och några tävlingar på Hammarö GK.


Tillsammans har de här tävlingarna där AjaBajaCancer varit förmånstagare inbringat drygt 1 177 000 kr. Om man även adderar de två tävlingar som AjaBajaCancer genomfört själva, AjaBaja Golfen på Sparren GK och AjaBajaGolfen hosted by Linus Ullmark på Puttom GK, har golfen 2024 inbringat ca 1 895 000 kr till AjaBajaCancers arbete med att underlätta vardagen för familjer med barn som drabbats av cancer. 


Tack


AjaBajaCancer vill rikta ett stort tack för allas engagemang. Utan alla golfklubbar, företag, spelare och volontärer skulle inte det varit möjligt att genomföra den här säsongen.


Vi vill även tacka Svenska Golfevent för att ni genomförde alla AjaBaja Golfen för privatpersoner och Kärscher, Renault, NeH, Stensåkra, Delicato, Orkla, Gøl och Vitamin Well som var partner till alla de här tävlingarna. 


Ni är fantastiska som är med och underlättar vardagen för familjerna som drabbats av barncancer. Tillsammans gör vi skillnad. 


Vad händer 2025?


Vi har planer på att Svenska Golfevent ska genomföra flera tävlingar till förmån för AjaBajaCancer på olika orter i hela Sverige, både för företag och privatpersoner. 


Vi har även förhoppningar att bli inbjudna till företag och golfklubbars tävlingar som förmånstagare för att ha möjligheten att berätta om vårt arbete men även för att samla in pengar till AjaBajaCancers arbete med att underlätta vardagen för familjerna som drabbats av barncancer. 






Vill du veta mer eller anmäla ditt intresse för 2025?


Kontakta:

Bosse Einarsson på Bosse@svenskagolfevent.se eller 070-5801012

Robert Karlsson på robert@svenskgolfevent.se eller 070- 520 62 52